Paté de ton

Puteti servi acest pate de ton cu paine crocanta sau baghete, masline, felii de branza feta si boabe de capere.
Timp de preparare: 
Mediu
Numar de portii: 
4
Complexitate: 
usor
Nu exista voturi.
1 utilizator a gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
ton

Ingrediente

170 g ton in ulei, scurs
2 lingurite de coniac
60 g unt topit
1 lingura de suc de lamaie proaspat
1/4 lingurita paprika
sare de mare si piper negru macinat

Mod de preparare

1.Puneti tonul, coniacul, untul, sucul de lamaie, paprika, sarea si piperul intr-un blender si amestecati pana cand compozitia devine omogena. 

2.Mutati amestecul intr-un platou si puneti-l la frigider circa 1 ora. Serviti acest pate de ton cu paine crocanta, masline, branza feta si boabe de capere.

credit foto: Guliver/Camera Press

 Pateu de fasole boabe

Pateu de ciuperci

Retete recomandate