Biscuiti cu nuca

Iata o reteta usoara de biscuiti pentru un desert crocant si delicios.
Timp de preparare: 
Rapid
Numar de portii: 
8
Complexitate: 
mediu
Calorii: 
305
Nu exista voturi.
2 utilizatori au gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
nuca, scortisoara, ciocolata de menaj, lapte

Ingrediente

Aluat pentru biscuiti
100 g nuca
1 lingurita cu nucsoara

Pentru glazura:
150 g ciocolata menaj
200 ml lapte
1 lingura cu coniac

Mod de preparare

Inainte de a framanta aluatul pentru biscuiti, adauga nuca macinata si nucsoara zdrobita. Intinde aluatul intr-o foaie mai grosuta si, cu ajutorul unei forme, taie stelute. Asaza-le intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Lasa-le la cuptor aproximativ 20 de minute. Daca folosesti aluatul fara nuca, pregateste rapid o glazura. Fierbe laptele. Adauga ciocolata rupta in bucati si las-o sa se topeasca.

Adauga coniacul si lasa pe foc pana se ingroasa glazura. Scufunda biscuitiicu nuca pe jumatate si lasa-i sa se raceasca. Decoreaza cu bombonele.

Prajitura cu portocale si dulceata

Stelute de Craciun

Revista FEMEIA DE AZI

Retete recomandate