Bezele perfecte

Diafane si delicioase. Cine nu adora bezelele?
Timp de preparare: 
Mediu
Numar de portii: 
15-20
Complexitate: 
mediu
Scor: 5 din 1 voturi
0 utilizatori au gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
albus de ou, zahar demerara

Ingrediente

6 albusuri de ou
2g bitartrat de potasiu 
270g zahar pudra
5ml esenta de vanilie

Mod de preparare

1. Preincalziti cuptorul la 110 grade C. Asezati hartie de copt in tava. Bateti albusurile de ou spuma.

2. Presarati bitartrat de potasiu peste albusuri si continuati sa bateti pana ce spuma devine batoasa.

3. Adaugati 250g de zahar, cate 20 de grame, pe rand, batand bine dupa fiecare. Tot zaharul trebuie sa se dizolve.

4. Folosind o spatula, adaugati zaharul ramas si vanilia fara sa mai bateti.

5. Puneti compozitie pentru bezele in tava folosind doua linguri. Coaceti 90 de minute.

6. Opriti cuptorul si lasati bezelele la racit in cuptor. Se pregatesc asa aproximativ 50 de bezele.

Retete recomandate