Tiramisu

Prajitura Tiramisu este deja preferata multora dintre noi. Simplu de preparat, tiramisu este un desert racoritor si usor.
Timp de preparare: 
Rapid
Numar de portii: 
6
Complexitate: 
usor
Calorii: 
210
Scor: 5 din 4 voturi
6 utilizatori au gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
piscoturi, mascarpone, cacao

Ingrediente

450 g piscoturi
4 oua
100 ml coniac
125 g zahar pudra
500 g branza mascarpone
100 ml frisca lichida
350 ml cafea tare cu o lingura cu zahar tos in ea
1 lingura cu cacao

Mod de preparare

1: Bate galbenusurile cu zahar pana obtii o crema. Adauga branza mascarpone si frisca si amesteca energic.

2: Bate albusurile spuma si adauga-le in crema. Amesteca usor, pana se omogenizeaza.

3: Inmoaie piscoturile in cafeaua amestecata cu coniac. Nu tine mult. Apoi asaza-le pe platou, formand baza.

4: Toarna jumatate de crema, apoi inca un rand de piscoturi si din nou crema. Cerne deasupra acestui tiramisu cacao si da la rece cel putin trei ore.

Revista FEMEIA DE AZI

Tiramisu cu fructe de padure

Tiramisu la pahar

Retete recomandate