Orez cu ou

Datorita carbohidratilor, orezul potoleste instantaneu foamea. La sfarsitul mesei, chinezii sunt adesea serviti cu o supa de orez care le asigura o digestie buna.
Timp de preparare: 
Rapid
Numar de portii: 
4
Complexitate: 
usor
Calorii: 
360
Scor: 5 din 1 voturi
2 utilizatori au gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
orez, ou, ghimbir, ceapa verde

Ingrediente

2 cani orez cu bob lung    
4 oua  
1 lingurita cu ghimbir proaspat ras  
ulei  
1 fir de ceapa verde
1 morcov mic ras
sare

Mod de preparare

Incinge putin ulei si adauga ouale batute cu un praf de sare si ghimbirul ras. Amesteca rapid cu furculita pana se leaga bine.

Separat, fierbe orezul in apa cu un praf de sare. Dupa ce s-a evaporat toata apa, adauga-l peste ou.

Pune apoi ceapa verde taiata si morcovul ras si mai lasa pe foc vreo 3-4 minute. 

Revista FEMEIA DE AZI

Retete recomandate