Pachetele picante

Când ți-au ramas ceva resturi de friptura de pui, pachețelele picante sunt ideale sa le prepari.
Timp de preparare: 
Rapid
Numar de portii: 
4
Complexitate: 
usor
Nu exista voturi.
0 utilizatori au gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
piept de pui, roșii decojite, ardei capia, salata, pastă de ardei iute, lipie
Tip reteta:

Ingrediente

piept de pui

1 ceapă

1 cutie cu rosii decojite

1 ardei capia

1 ardei iute uscat

1 salata

2 linguri cu pasta de ardei iute

lipii

ulei

sare

piper

 

Salata de rosii cu lipii umplute

Mod de preparare

1. Curata ceapa, tai-o marunt și calește-o în ulei cu apa. Adauga pieptul de pui taiat cubulete. Lasa sa se înabușe putin, dupa care adauga ardeiul taiat fâșii sau cubulete.

2. Stinge cu roșiile decojite și, dupa ce a dat în câteva clocote, presara deasupra ardeiul iute tocat fin.

3. Lasa pe foc sa scada bine. La final, potrivește gustul de sare și piper. Unge fiecare lipie pe mijloc cu putina pasta de ardei.

4. Așaza câte o frunza de salata și apoi amestecul picant. Pliaza pâna la jumatate, ruleaza ca pe șaorma și servește imediat.

 

Lipie cu carne prajita de curcan

Retete recomandate