Cannelloni

Esti in graba si nu stii ce sa prepari la cina? Incearca aceasta reteta de cannelloni. Se prepara destul de usor si este extrem de savuroasa.
Timp de preparare: 
Mediu
Numar de portii: 
4
Complexitate: 
usor
Nu exista voturi.
0 utilizatori au gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
cannelloni, branza ricotta, telemea, cascaval, oua, lapte

Ingrediente

12 cannelloni

1 cutie cu brânză ricotta

300 g brânză telemea puţin sărată

2 ouă

50 g unt

100 g caşcaval

3 linguri cu smântână

250 ml lapte

1 lingură cu făină

sare

 

Paste-scoici umplute cu sos pesto si ton

Mod de preparare

1. Topește untul, adaugă făina amestecând energic pentru a nu se forma cocoloașe. Toarnă treptat laptele călduţ, până se formează o cremă de consistenţa unei smântâni. Lasă să dea în 2-3 clocote.

2. Separat, amestecă ricotta cu brânza telemea zdrobită bine și ouăle bătute cu smântâna. Umple fiecare cannellone cu amestecul de brânzeturi.

3. Așază-i într-o tavă unsă cu unt și toarnă deasupra sosul. Presară cașcaval ras și lasă aceste cannelloni la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

 

Cannelloni cu vinete si branza

Retete recomandate