Fundite picante

Simple, delicate si usor de preparat, le mananci cat ai clipi, atat sunt de gustoase!
Timp de preparare: 
Rapid
Numar de portii: 
4
Complexitate: 
usor
Nu exista voturi.
0 utilizatori au gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
ceapa, cremvusti, unt, fasole, legume

Ingrediente

2 cepe
250 g fundite
5 crenvursti
2 linguri cu unt
200 g fasole pastai
5 catei de usturoi
1 concentrat de legume
1 lingura ulei de masline
sare

Mod de preparare

1.Fierbe pastele in apa cu sare si o lingura cu ulei de masline. Nu le fierbe mai mult decat este indicat pe pachetul cu paste!
 
2.Separat, fierbe fasolea pastai rupta in bucati. Intre timp, caleste ceapa in unt topit. Adauga usturoiul feliat, crenvurstii taiati rondele si fasolea fiarta.
 
3.Lasa putin pe foc, dupa care stinge cu apa calda in care ai dizolvat concentratul de legume.
 
4.Pune pastele scurse bine si sosul picant. Potriveste gustul de sare si lasa sa mai dea intr-un clocot, doua. Serveste cat sunt fierbinti.

Retete recomandate