Paste cu legume

Pastele cu legume sunt acel fel de mancare care te poate scoate mereu din incurcatura atunci cand nu stii ce sa gatesti.
Timp de preparare: 
Rapid
Numar de portii: 
4
Complexitate: 
usor
Nu exista voturi.
1 utilizator a gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
paste, ceapa, dovlecei, mozzarella

Ingrediente

400 g paste;
sare;
2 cepe rosii;
1 ardei gras galben;
200 g dovlecei;
2 linguri ulei;
2 linguri otet balsamic;
piper;
1 borcan de sos Bolognese;
250 g mozarella;
cimbru.

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. Ceapa si dovleceii se taie felii, iar ardeiul gras, cuburi.

Prajeste legumele in ulei 4-5 minute, apoi adauga otetul balsamic, sarea si piperul. Incalzeste sosul si adauga mozarella. Se lasa pe foc pâna când amestecul devine fierbinte.

Se pun pastele pe farfurii, apoi sosul, iar la mijloc se adauga legumele. Orneaza aceste paste cu legume cu putin cimbru.

Paste cu ton, branza si dovlecei

Sursa: Revista FEMEIA.

Retete recomandate