Paste quattro formaggi

Mare grija cand cumperi branza gorgonzola. Pe suprafata branzei nu ar trebui sa existe pete maronii.
Timp de preparare: 
Rapid
Numar de portii: 
4
Complexitate: 
usor
Scor: 3 din 1 voturi
1 utilizator a gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
paste, unt, smantana, parmezan, branza gorgonzola, cascaval, mozzarella

Ingrediente

400 g paste
60 g unt
4 linguri cu smantana
60 g parmezan
60 g gorgonzola
100 g cascaval
100 g mozzarella
sare
extra parmezan ras

Mod de preparare

Fierbe pastele in apa cu sare. Intre timp, taie gorgonzola, mozzarella si cascavalul cubulete.

Separat, topeste untul la foc mic. Adauga jumatate din cantitatea de smantana, amestecand usor. Pune pastele scurse si amesteca usor. Dupa cateva minute, pune branzeturile, restul de smantana si parmezanul ras, amestecand temeinic.

Serveste-le cat sunt fierbinti, cu parmezan ras deasupra. Sunt delicoase daca adaugi cateva cubulete de rosii sau de bacon!

Retete recomandate