Peste dulce-amarui cu taitei

Pestele prajit in acest aluat rapid are un gust delicios cand este servit cu taitei dulci-amarui. Puteti folosi peste proaspat sau congelat, la alegere.
Timp de preparare: 
Rapid
Numar de portii: 
4
Complexitate: 
mediu
Scor: 5 din 1 voturi
0 utilizatori au gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
merluciu, taitei

Ingrediente

30 ml ulei de floarea-soarelui
1 ardei gras rosu si 1 ardei gras verde, taiati in cubulete
500 g file de merluciu proaspat sau congelat
1 ou, batut usor
100 g faina
200 g taitei (chinezesti)
125 ml sos dulce-amarui gata facut

Mod de preparare

1. Incalziti 10 ml de ulei intr-o tigaie. Prajiti ardeii pana se inmoaie apoi luati-i de pe foc si puneti-i deoparte.

2. Incalziti uleiul ramas in aceeasi tigaie. Taiati pestele in mici cubulete. Dati-le prin ou, apoi prin faina si prajiti-le la un foc potrivit pana ce acestea devin maroniu-aurii pe ambele parti.

3. In timp ce pestele se prajeste, fierbeti taiteii intr-un bol cu apa. Amestecati ardeii in sosul dulce-amarui si serviti cu bucatelele de peste. 

Retete recomandate