Supa de pui cu legume

Nicio iarna fara supa de pui cu legume. Reteta pe care ti-o propunem este delicioasa si garanteaza satisfactia intregii familii.
Timp de preparare: 
Mediu
Numar de portii: 
8
Complexitate: 
usor
Scor: 5 din 2 voturi
1 utilizator a gatit reteta Am gatit aceasta reteta
Adauga la retete preferate
Ingrediente principale: 
pui, telina, morcovi, dovlecei
Tip reteta:

Ingrediente

30ml de ulei de masline

2 tulpini de praz, taiate marunt

3 catei de usturoi, taiati marunt

2 morcovi, taiati

2 tulpini de telina, taiate

4 dovlecei, rasi

1 cartof, curatat si taiat in cuburi mici

310ml de mixtura de supa, bine scursa

2l de zeama de pui

1kg de pulpe superioare de pui, fara piele

250ml de apa

2 bucati de branza feta, sfarmata

Mod de preparare

1. Incalzeste uleiul intr-o oala de supa si prajeste prazul si usturoiul pana se inmoaie. Adauga urmatoarele legume: morcovii, cartofii, telina, dovleceii si prajeste timp de 2 minute.

2. Adauga mixtura de supa, zeama, puiul si apa. Lasa pe foc supa de pui pana incepe sa fiarba, acopera si lasa la fiert 1,5 ore pana ce puiul este foarte moale si se desprinde de pe os foarte usor.

Supa de rosii

3. Elimina oasele de pui, asezoneaza cu sare si piper si serveste supa de pui cu legume calda cu branza presarata deasupra.

Supa crema de ciuperci

Retete recomandate