Home » Promo » A apărut BBC Good Food, ediția de toamnă
Promo

A apărut BBC Good Food, ediția de toamnă

BBC Good Food

Ediția de toamnă a uneia dintre cele mai prestigioase reviste britanice – BBC Good Food,  este disponibilă la punctele de difuzare a presei.

Revista BBC Good Food face ca bucătăria să fie accesibilă oricui; noul număr aduce în atenția cititorilor gurmanzi și nu numai, o ediție cu numeroase rețete noi gata de pus în practică și de savurat. Rețete cu ingrediente de toamnă, idei pentru mic dejun și mese de weekend în familie, feluri principale, deserturi delicioase și rapid de preparat, sfaturi și rețete pentru micii cofetari și un ghid excelent de rețete pentru cei care folosesc cuptorul cu microunde, sunt doar câteva dintre noutățile ediției lunii noiembrie, disponibilă începând cu 17 noiembrie la toate punctele de difuzare a presei și pe publisol.ro.

Ediția de noiembrie BBC Good Food conține numeroase rețete delicioase de toamnă târzie, cu ingrediente de sezon, de la tocănițe reconfortante la plăcinte aromate, precum Tartă cu dovleac și parmezan sau prăjituri cu fructe, precum Pavlova cu mere și cremă cu sirop de arțar. În paginile de sfaturi veți găsi ponturi despre gătitul la microunde – cum se pot prepara feluri principale și deserturi mult mai rapid și mai eficient (inclusiv din punctul de vedere al resurselor) folosind acest mic obiect electrocasnic neglijat de mulți dintre noi, dar și cum un singur ingredient rafinat transformă un preparat într-o experiență gourmet.”, dezvăluie Oana Titică, redactor-șef BBC Good Food.

Pentru cititorii fideli, revista BBC Good Food propune mai multe variante de abonamente: poți opta pentru pachetul de 3 ediții cu 10% reducere, 5 ediții cu 15% reducere, sau poți beneficia de un discount de 20% dacă optezi pentru 10 ediții.

Abonamentele se vor achita înainte de startul lor (nu pot fi plătite ramburs). În cazul plăților efectuate pana la data de 15 a lunii, se vor expedia revistele aferente lunii imediat următoare, iar pentru plățile care depășesc data de 15 a lunii se vor expedia revistele care apar în decursul celei de-a doua luni după efectuarea plății.

Revistele cuprinse în abonament se livrează cu Poșta Româna, expediere simplă la cutia poștala a abonatului și doar pe teritoriul României.

Timpul estimat de expediere prin Poștă este de 10 zile lucrătoare de la data apariției revistei pe piață.

Facebook Comments

Diana Colcer

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.