Home » Andive cu jambon, vin si parmezan

Andive cu jambon, vin si parmezan

1.Se preincalzeste cuptorul la 250*C.
2.Intr-o tigaie, se incinge uleiul .Andivele spalate, scurse si taiate in 4 pe lungime, se pun la prajit , apoi se asezoneaza cu nucsoara.
3.Intr-un vas termorezistent, se amesteca sosul de rosii cu smantana , se adauga vinul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
4.Se taie fiecare felie de sunca in doua si se ruleaza fiecare sfert de andiva , apoi se pun, pe rand, in sos , se acopera cu parmezan ras si se coace la cuptor 10 minute.
Pofta buna!
4 andive(cicoare),
8 felii de sunca,
1/2 l. sos de rosii,
1/2 pahar de vin rosu,
200ml. smantana,
4-5 linguri de ulei,
1/2 lingurita de nucsoara,
sare,
piper,
200g. parmezan ras;
Este o combinatie extraordinara de andive, vin si jambon.
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.