1. Pune pastele la fiert in apa cu un praf de sare. Scurge-le bine, dupa care trece-le printr-un jet de apa rece si trage-le în putin unt.
2. Taie andivele pe jumatate si umplele cu paste. Rade deasupra jumatate din cantitatea de casaval si branza emmentaler.
3. Infasoara cu grija fiecare andiva cu una sau doua felii de bacon. Asaza-le apoi intr-o tava unsa cu putin unt.
4. Presara deasupra restul de cascaval, branza emmentaler si ceapa taiata marunt. Lasa la cuptor aproximativ 15 minute.
2 andive
150 g bacon
2 fire de ceapa verde
100 g cascaval
100 g branza emmentaler
50 g tagliatele
1 lingură cu unt
sare
1. Pune pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Scurge-le bine, după care trece-le printr-un jet de apă rece și trage-le în puţin unt.
2. Taie andivele pe jumătate și umplele cu paste. Rade deasupra jumătate din cantitatea de cașaval și brânză emmentaler.
3. Înfășoară cu grijă fiecare andivă cu una sau două felii de bacon. Așază-le apoi într-o tavă unsă cu puţin unt.
4. Presară deasupra restul de cașcaval, brânză emmentaler și ceapă tăiată mărunt. Lasă la cuptor aproximativ 15 minute.
Adaugă comentariu