Home » Mâncăruri » Andive umplute
Mâncăruri

Andive umplute

1. Pune pastele la fiert in apa cu un praf de sare. Scurge-le bine, dupa care trece-le printr-un jet de apa rece si trage-le în putin unt.

2. Taie andivele pe jumatate si umplele cu paste. Rade deasupra jumatate din cantitatea de casaval si branza emmentaler.

3. Infasoara cu grija fiecare andiva cu una sau doua felii de bacon. Asaza-le apoi intr-o tava unsa cu putin unt.

4. Presara deasupra restul de cascaval, branza emmentaler si ceapa taiata marunt. Lasa la cuptor aproximativ 15 minute.

Poza principala

2ret1f.jpg

 

2 andive

150 g bacon

2 fire de ceapa verde

100 g cascaval

100 g branza emmentaler

50 g tagliatele

1 lingură cu unt

sare

Cu acest antreu satios vei face din fiecare masa o sarbatoare!
Calorii
250
Video Descriere

1. Pune pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Scurge-le bine, după care trece-le printr-un jet de apă rece și trage-le în puţin unt.

2. Taie andivele pe jumătate și umplele cu paste. Rade deasupra jumătate din cantitatea de cașaval și brânză emmentaler.

3. Înfășoară cu grijă fiecare andivă cu una sau două felii de bacon. Așază-le apoi într-o tavă unsă cu puţin unt.

4. Presară deasupra restul de cașcaval, brânză emmentaler și ceapă tăiată mărunt. Lasă la cuptor aproximativ 15 minute.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.