Anghinare cu branza

  1. Curățați anghinarele eliminând capătul și învelișul exterior. 
  2. Scoateți miezul cu grijă. 
  3. Puneți o oală cu apă la fiert iaăr când aceasta atinge punctul de fierbere, adăugați anghinarele și lăsați-le să fiarbă pentru 15-20 de minute.
  4. Scoateți-le și lăsați-le cu partea goală în jos pentru a elimina excesul de apă.
  5. Tocați cimbru cât mai mărunt și cașcavalul cuburi.
  6. Căliți-le într-o tigaie la foc mic. 
  7. Adăugați smântâna și amestecați până când se topește cașcavalul și începeți să obțineți un sos caifelat.
  8. Îndepărtați de pe sursa de foc și adăugați gălbenușul și amestecând continuu încorporați parmezanul ras, cimbrul și migdalele. 
  9. Umpleți anghinarele cu această cremă obâinută și așezați-le într-un vas termorezistent. 
  10. Presărați 1-2 linguri de parmezan pe deasupra.
  11. Intorduceți vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10-15 mintue.
  12. Serviți preparatul cald. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

anghinare_cu_branza.jpg

  • 8 anghinare
  • 5 crenguțe cimbru
  • 50 ml smântână dulce
  • 2-3 linguri ulei măsline
  • 100 g cașcaval
  • 1 gălbenuș
  • 5-6 linguri parmezan ras
  • 1 mână migdale măcinate
Aperitiv cald și cremos ideal pentru startul unei petreceri.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE