Speli anghinarea, ii scurtezi capetele, indepartezi frunzele tari si-i tai varfurile. Feliezi o lamaie pe care o fixezi pe partea de jos a anghinarei. O scufunzi in apa cu sare si lasi la inabusit 35 de minute.
Anghinarea e fiarta cand frunzele se desprind usor. Pe farfurie, asezi a doua lamaie feliata, pui anghinarea si o stropesti cu unt topit, apoi potrivesti de sare si piper.
Optional, poti pune si o felie de mozzarella deasupra si lasa la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
Revista FEMEIA.
Poza principala
Galerie foto
4 bucati de anghinare
2 lamai
100 g unt
sare, piper
In medicina naturista, radacinile si frunzele de anghinare sunt considerate remedii naturale excelente in tratarea si vindecarea diverselor afectiuni precum cele hepatice, renale si cele ale circulatiei sangvine.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu