Spalati anghinarea si taiati frunzele exterioare, mai dure. Puneti la fiert in apa cat sa le acopere la jumatate, daca le preparati la abur, asigurati-va ca este destul de multa apa pentru a dura 3 sferturi de ora. Scurgeti apa si apasati frunzele usor, pana ce anghinarea seamana cu o floare. Scoateti cu o lingura cotorul din mijloc.
Incalziti cuptorul la 190 grade C.
Amestecati pesmetul, branza, ierburile si uleiul, condimentand dupa gust cu sare si piper. Dati anghinarea prin amestec si lasati la cuptor 25 min. pana devine aurie.
Puteti pune anghinarea astfel gatita ca garnitura pentru carne sau peste.
Incalziti cuptorul la 190 grade C.
Amestecati pesmetul, branza, ierburile si uleiul, condimentand dupa gust cu sare si piper. Dati anghinarea prin amestec si lasati la cuptor 25 min. pana devine aurie.
Puteti pune anghinarea astfel gatita ca garnitura pentru carne sau peste.
90g pesmet uscat
1 pumn branza rasa
2 linguri de ierburi proaspete tocate
2 linguri de ulei de măsline
Sare si piper dupa gust
2 anghinare
1 pumn branza rasa
2 linguri de ierburi proaspete tocate
2 linguri de ulei de măsline
Sare si piper dupa gust
2 anghinare
Anghinare la cuptor, data prin pesmet si branza rasa
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu