Descoperă legumele și modalitățile în care le poți pregăti pentru a avea impact, cum ar fi această rețetă de anghinare pane cu curry.
Dificultate : ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 8 anghinare
- 100 g făină albă
- 50 g făină de orez
- 1 linguriță curry
- apă minerală
- sare
- ulei de floarea soarelui
Modalitate de preparare:
- Curățați anghinarea eliminând frunzele din exterior. Îndepărtați vârful și baza.
- Amestecași cele două tipuri de făină, pudra de curry și un praf de sare.
- Treptat adăugați apa foarte rece, de preferat ținută la congelator până se răcește.
- Amestecați energic cu telul, până la obținerea unui aluat fluid și omogen, dar nu foarte gros.
- Scufundați anghinarele în aluatul obținut, scurgeți-le de exces și prăjiți-le în baie de ulei foarte bine încins.
- Scoateți anghinarele pe un platou tapetat cu hțrtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.
- Condimentați cu sare și piper după gust și serviți preparatul cald.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu