Antreu rapid

1.Curăță de coji ouăle și lasă-le să se răcească.

2.Îndepărtează pielița cârnaților și împarte carnea în 12 părți.

3.Dă ouăle fierte prin făină, apoi îmbracă-l pe fiecare în câte o parte de carne. 

4.Tăvălește găluștele de carne prin ouăle bătute și apoi prin pesmet.

5.Părjește-le în ulei încins și scoate-le pe un șervet de hârtie. 

6.Servește-le calde sau reci alături de salată de sezon.

credit foto: © FomaA – Fotolia.com

 

Chiftele de legume

Poza principala

antreu_rapid_fotolia_65109735_subscription_xxl.jpg_c_fomaa_-_fotolia.com_mica.jpg

12 ouă fierte

900 g cârnați picanți

60 g făină

4 ouă bătute

100 g pesmet

ulei pentru prajit

 

Chiftele pe băţ

Chiftele umplute cu ou, un antreu ușor de pregătit, gustos și sățios.
Numar de portii
12
Facebook Comments

Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE