1.Feliază vânăta bine spălată în coajă. Pune feliile într-un acstron, presară deasupra sare, piper șipuțin ulei e măsline și amestecă ușor. Așază feliile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptorul încins pentru 15-20 de minute.
2.Taie mozzarella felii și pune câte una deasupra fiecărui cracker. Așază deasupra o felie de vânătă și mai dă la cuptor 5-10 minute, cât să se topească brânza.
3.Servește cu leurdă, ceapă și felii de roșii deasupra, stropite cu puțin ulei de măsline de bună calitate.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
1 vânătă subțire
100 g mozzarella
biscuiți crackers
1 roșie
½ ceapă tocată
leurdă
sare
piper
ulei de măsline
O gustare sănătoasă, ușor de pregătit și sățioasă, delicioasă chiar și la cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu