1. Taie somonul în cubuleţe, stropeşte-l cu zeamă de lămâie şi presară piper. Dă la rece.
2. Spală roşiile şi taie-le cubuleţe. Păstrează două linguri şi restul pune-le într-un blender, adaugă patru linguri de iaurt, sos Tabasco după gust, sare şi piper şi pasează totul foarte fin.
3. Spală ţelina, păstrează frunzele pentru decor şi restul taie cât mai fin.
Împarte somonul în patru pahare, apoi pune bucăţi de ţelină, iaurt şi acoperă cu sos de roşii. Decorează cu cuburi de roşii şi frunze de ţelină.
credit foto: Photoland/Profimedia
Poza principala
Galerie foto
200 g somon afumat
500 g iaurt
2 roşii
2 fire de ţelină apio
sos Tabasco
lămâie
piper
sare
Ușor, răcoritor, simplu de pregătit.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu