- Încingeți untul într-o tigaie împreună cu usturoiul zdrobit și garam masala.
- Tocați spanacul bine spălat și adăugați-l peste amestecul de unt și condimente.
- Mențineți pe foc până când spanacul este complet ofilit.
- Potriviți cu sare după gust.
- Tăiați brânza halloumi în cuburi și gătiți-o pe grătar până devine aurie.
- Încălziți pâinea pe un grătar pentru câteva secunde.
- Tăiați feliile de pâine astefl încât să aibe dimensiunea bucâților de brânză.
- Ungeți bucățile de pâine cu amestecul de spanac.
- Adăugați câte o bucată de halloumi și înfigeți cu o scobitoare.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 2 linguri unt
- 2 căței usturoi zdrobiți
- 2 lingurițe garam masala
- 160 g baby spanac
- 500 g brânză halloumi
- pâine toast
Delicii pentru mese festive cu spanac și minunata brânză halloumi.
Numar de portii
40
Facebook Comments
Adaugă comentariu