Home » Aperitive, salate, sosuri » Aperitiv cu spanac si halloumi
Aperitive, salate, sosuri

Aperitiv cu spanac si halloumi

  1. Încingeți untul într-o tigaie împreună cu usturoiul zdrobit și garam masala.
  2. Tocați spanacul bine spălat și adăugați-l peste amestecul de unt și condimente.
  3. Mențineți pe foc până când spanacul este complet ofilit.
  4. Potriviți cu sare după gust.
  5. Tăiați brânza halloumi în cuburi și gătiți-o pe grătar până devine aurie.
  6. Încălziți pâinea pe un grătar pentru câteva secunde.
  7. Tăiați feliile de pâine astefl încât să aibe dimensiunea bucâților de brânză.
  8. Ungeți bucățile de pâine cu amestecul de spanac.
  9. Adăugați câte o bucată de halloumi și înfigeți cu o scobitoare.

Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

aperitiv_cu_spanac_si_halloumi.jpg

  • 2 linguri unt
  • 2 căței usturoi zdrobiți
  • 2 lingurițe garam masala
  • 160 g baby spanac
  • 500 g brânză halloumi
  • pâine toast
Delicii pentru mese festive cu spanac și minunata brânză halloumi.
Numar de portii
40
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.