1. Freaca untul spuma. Încorporeaza brânza de vaci, trecuta printr-o sita. Pasta astfel obtinuta, condimenteaz-o cu sare și piper, adauga ceapa tocata fin.
2. La final, încorporeaza smântâna și lasa la rece câteva minute. Taie cercuri din felii de pâine. Pe fiecare bucata, pune putina crema de brânza și o felie de salam picant.
3. Pentru a arata mai apetisant, pliaza felia de salam în așa fel încât sa obtii un triunghi. Ca sa stea cât mai bine, prinde feliile de salam cu o scobitoare. Servește-le imediat.
Poza principala
Galerie foto
200 g salam uscat picant
200 g brânza de vaci
100 g unt
100 g smântâna
1 lingura ceapa tocata fin
1 pâine feliata
sare
piper
În 15 minute ai sa uimești invitații cu acest preparat. Simplu si de efect!
Numar de portii
6
Calorii
270
Facebook Comments
Adaugă comentariu