1.Curăţă mazărea și fierbe-o în apă cu sare. Separat, opărește spanacul.
2.Bate ouăle cu sare. Adaugă smântâna, apoi încorporează făina amestecată cu drojdia, brânza sfărâmată bine cu furculiţa, mazărea și un praf de piper.
3.Lasă compoziţia să se odihnească puţin (15-20 minute). Toarnă jumătate din compoziţie într-o tavă unsă și tapetată cu făină. Așază un strat de frunze de spanac și acoperă cu restul de compoziţie.
4.Lasă la cuptor cam 35-40 de minute, la foc moderat. Taie în pătrăţele numai după ce s-a răcorit.
Poza principala
Galerie foto
500 g mazăre
300 g spanac
150 g brânză telemea
200 g smântână
3 ouă
200 g făină
1 plic drojdie uscată
sare
piper
Aperitiv picant este o rețetă numai bună de impresionat musafirii pretențioși.
Numar de portii
6
Calorii
340
Facebook Comments
Adaugă comentariu