Pune ardeii la copt, dar nu foarte tare, pe o plită încinsă. După ce s-au copt, pune-i într-o cratiţă cu capac. După câteva minute îndepărtează-le pieliţa și cotorul cu seminţe. Pune la fi ert pieptul de curcan în apă cu sare. Scurge-l apoi de apă și rupe-l fâșii. Separat, călește ceapa cu orezul. Adaugă apă și pasta de tomate și lasă să fi arbă. Pune apoi fâșiile de carne și potrivește gustul de sare și umple ardeii. Așază-i într-un vas, de preferat de lut. Stropește cu puţin ulei și lasă-i la cuptor cam 15 minute.
Poza principala
Galerie foto
1 kg ardei capia
500 g piept de curcan
2 linguri cu orez
1 ceapă
1 lingură cu pastă de tomate
ulei
sare
Savureaza acest antreu gustos, in culoarea pasiunii!
Numar de portii
1
Facebook Comments
Adaugă comentariu