- Puteți folosiardei proaspeți pe care să îi coaceți și să i curățați de coajă, însă puteți opta și pentru cei gata preparați din comerț.
- Dacă folosiți ardei proaspeți, încingeți grătarul și coaceți ardeii pe toate părțile, până când încep să se înmoaie iar pielea să fie ușor arsă.
- Scoateți ardeii într-un castron și acoperiți-i cu un prosop de bucătărie pentru 15-20 de minute.
- Curățați ardeii de coajă și de semințe.
- Așezați ardeii pe un platou, mărunțiți brânza feta pe deasupra, stropiți cu zeamă de lămâie, împrăștiați migdalele și la final pătrunjelul tocat.
- Nigella spune că puteți folosi această rețetă și pentru o porție generoasă de paste tip penne, bruschete sau salată tabbouleh.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
Galerie foto
- 8 ardei roșii sau galbeni
- 200 g brânză feta
- 2 linguri suc de lămâie
- 1 lingură ulei de măsline
- 75 g migdale albe ( fără coajă sau fulgi )
- 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat
Dacă sunteți în căutarea unor aperitive colorate și gustoase, Nigella Lawson are o propunere pe care nu o puteți refuza.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu