Home » Mâncăruri » Ardei cu branza feta si migdale, reteta Nigella Lawson
Mâncăruri

Ardei cu branza feta si migdale, reteta Nigella Lawson

  1. Puteți folosiardei proaspeți pe care să îi coaceți și să i curățați de coajă, însă puteți opta și pentru cei gata preparați din comerț.
  2. Dacă folosiți ardei proaspeți, încingeți grătarul și coaceți ardeii pe toate părțile, până când încep să se înmoaie iar pielea să fie ușor arsă.
  3. Scoateți ardeii într-un castron și acoperiți-i cu un prosop de bucătărie pentru 15-20 de minute.
  4. Curățați ardeii de coajă și de semințe.
  5. Așezați ardeii pe un platou, mărunțiți brânza feta pe deasupra, stropiți cu zeamă de lămâie, împrăștiați migdalele și la final pătrunjelul tocat.
  6. Nigella spune că puteți folosi această rețetă și pentru o porție generoasă de paste tip penne, bruschete sau salată tabbouleh.

 Credit Foto: 123RF

Poza principala

ardei_umpluti_cu_branza_feta.jpg

  • 8 ardei roșii sau galbeni
  • 200 g brânză feta
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 75 g migdale albe ( fără coajă sau fulgi ) 
  • 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat
Dacă sunteți în căutarea unor aperitive colorate și gustoase, Nigella Lawson are o propunere pe care nu o puteți refuza.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.