- Tăiați ardeii în jumătate, îndepăratți semințele și spălați-i bine cu apă rece.
- Lăsați-i la scurs apoi puneți-i într-un vas termorezistent.
- Folosiți un vas mai mc pentru a sta mai înghesuiți.
- Turnați ulei de măsline cât să îi acopere și coaceți în cuptorul preîncălzit pentru 35 minute la 170 de grade.
- Lăsați ardeii să se răcească după ce i-ați scos din ulei.
- Într-un bol adăugați pătrunjelul sau busuiocul tocat.
- Adăugați rucola tocată cât mai mărunt și caperele.
- Tocați fileurile de anșoa și adăugați-le în bol apoi amestecați toate ingredientele.
- Adăugați oțetul balsamic, condimentați cu sare și piper și umpleți ardeii cu această compoziție.
Credit Foto: Fotolia/lilechka75
Poza principala
- 1 kg ardei grași mici
- 2 legături pătrunjel sau busuioc
- 1 cățel usturoi
- 2 mâini rucola
- 1 mână capere
- 1 mână anșoa
- 10 linguri oțet balsaic
- sare
- piper
ulei măsline
Ardei grași, capere, rucola și busuioc. O rețetă cu gust mai ales pentur vegetarieni.
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu