Home » Vegetarian & vegan » Ardei grasi umpluti cu verdeata
Vegetarian & vegan

Ardei grasi umpluti cu verdeata

  1. Tăiați ardeii în jumătate, îndepăratți semințele și spălați-i bine cu apă rece.
  2. Lăsați-i la scurs apoi puneți-i într-un vas termorezistent. 
  3. Folosiți un vas mai mc pentru a sta mai înghesuiți.
  4. Turnați ulei de măsline cât să îi acopere și coaceți în cuptorul preîncălzit pentru 35 minute la 170 de grade.
  5. Lăsați ardeii să se răcească după ce i-ați scos din ulei.
  6. Într-un bol adăugați pătrunjelul sau busuiocul tocat.
  7. Adăugați rucola tocată cât mai mărunt și caperele.
  8. Tocați fileurile de anșoa și adăugați-le în bol apoi amestecați toate ingredientele.
  9. Adăugați oțetul balsamic, condimentați cu sare și piper și umpleți ardeii cu această compoziție.

  Credit Foto: Fotolia/lilechka75

Poza principala

ardei_grasi_cu_rucola.jpg

  • 1 kg ardei grași mici 
  • 2 legături pătrunjel sau busuioc
  • 1 cățel usturoi
  • 2 mâini rucola
  • 1 mână capere 
  • 1 mână anșoa
  • 10 linguri oțet balsaic
  • sare
  • piper 

ulei măsline

Ardei grași, capere, rucola și busuioc. O rețetă cu gust mai ales pentur vegetarieni.
Numar de portii
10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.