1.Pentru început, pregătește sosul. Curăţă rodia, scoate cu grijă bobiţele și zdrobește-le bine. Adaugă în sirop amidonul, amestecând energic. Toarnă treptat vinul, pune-l pe foc mic și lasă-l până când scade la jumătate.
2.Separat, taie ardeii pe lungime și îndepărtează seminţele și vinișoarele. Taie avocado pe jumătate și desprinde-l de sâmbure prin răsucire. Cu o linguriţă, scoate pulpa și tai-o cubuleţe.
3.Stropește-o cu zeamă de lămâie, amestec-o ușor cu pătrunjel și bobiţe de rodie. Umple jumătăţile de ardei și pune deasupra câteva picături de sos
Poza principala
Galerie foto
pătrunjel
1 lingură zeamă de lămâie
1 avocado
2 ardei iute
1 rodie
Pentru sos
3 linguri cu vin alb
15 g amidon
1 rodie
Picanti si apetisanti, acesti ardei umpluti vor fi o incantare la masa de pranz!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu