Ardei muraţi umpluţi cu varză

1. Pregăteşte marinata din oţet şi un litru şi jumătate de apă, o linguriţă de sare şi una de zahăr. Dă în clocot şi apoi ia de pe foc.

2. Toacă mărunt varza, dă prin răzătoarea ceapa, morcovul, dovlecelul şi presară o linguriţă de sare şi una de zahăr, acoperă şi lasă să se împrietenească jumătate de oră.

3. Scoate cotoarele şi seminţele de la ardei, spală-i bine, apoi lasă-i să se scurgă. Umple fiecare ardei cu amestecul de varză și legume şi aşază-i în borcane. Printre ei pune câte o crenguţă de mărar, o linguriţă cu boabe de muştar, câteva boabe de muştar şi felii de hrean.

4. Toarnă peste ardei marinata, leagă borcanele şi fierbe-le bain-marie pentru 20 de minute, apoi lasă-le să se răcească învelite în cârpe.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Salată de dovlecei murați

Poza principala

ardei_mici.jpg

1 kg de ardei gras

1 kg de varză

500 ml oţet

1 ceapă

1 morcov

1 dovlecel

1 linguriţă cu zahăr

4 rădăcini de hrean

boabe de muştar

boabe de piper

crengute de mărar

sare

 

Suc de roșii

Dacă te-ai săturat de banalele murături și vrei să încerci ceva nou, delicios și acru, această rețetă de ardei murati umpluți nu trebuie ratată.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE