Home » Promo » Ardei prăjiţi
Promo

Ardei prăjiţi

1. Spală ardeii, șterge-i cu un șervet, taie cotorul și scoate cu grijă seminţele. Opărește-i un minut în apă fiartă cu un praf de sare.

2. Scoate-i într-un castron, lasă-i acoperiţi zece minute, apoi curăţă-i de coajă.

3. Separat, zdrobește brânza și amestec-o bine cu un ou bătut, pătrunjelul tocat și un praf de chili. Umple ardeii cu acest amestec.

4. Trece-i prin făină, apoi prin oul rămas, iar la final, prin pesmet. Rumenește- i rapid în ulei pe ambele părţi. Scoate-i pe hârtie absorbantă și servește-i fierbinţi.

 

Sugestie. La prăjit, înlocuieşte uleiul cu unt aromat cu cimbru, salvie, usturoi sau busuioc.

 

Foitaj cu brânză nobilă

Poza principala

ardei_prajiti_mici.jpg

4 ardei capia

2 ouă

300 g brânză telemea

1 legătură de pătrunjel

1-2 lingură cu făină

1-2 lingură cu pesmet

chilli

ulei

 

Salată de pește

Rețeta bulgărească de ardei prăjiți te va cuceri prin simplitatea ei, dar și prin gustul său deosebit.
Numar de portii
4
Calorii
395
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE