1.Trece carnea de vită prin mașina de tocat.
2.Separat, taie ceapa mărunt și înăbuș-o în ulei cu puţină apă. Adaugă morcovul tăiat cubuleţe.
3.Pune carnea tocată și lasă pe foc să se înăbușe bine. Din când în când, adaugă apă călduţă și presară sare după gust.
4.Între timp, taie câte un căpăcel la fiecare roșie și, cu ajutorul unei linguriţe, scoate-le cu grijă pulpa. Ardeii taie-i pe jumătate și îndepărtează-le cotorul cu seminţe și nervurile.
5.Când carnea este bine pătrunsă, adaugă pulpa de la roșii și verdeaţa tocată fin. Umple roșiile și ardeii cu acest amestec. Așază-le într-un vas și toarnă sucul de roșii. Lasă la cuptor cel mult 15 minute.
2 ardei graşi
4 roşii
540 g pulpă de vită
1 morcov
1 ceapă
1 legătură de mărar
1 legătură de pătrunjel
200 ml suc de roşii
ulei
sare
Adaugă comentariu