Ardei în sos de iaurt

1. Fierbe orezul. Amesteca-l cu ceapa tocata, carnea și doua linguri cu apa. Presara un praf de sare și piper.

2. Separat, îndeparteaza cotorul ardeilor. Umple-i cu amestecul de carne și rumenește-i în ulei.

3. Așaza-i într-un vas și stropește- i cu ulei și bulionul dizolvat în 200 ml apa.

4. Lasa-i la cuptor sa fiarba, la foc moderat. Servește-i cu sos de iaurt amestecat bine cu laptele batut.

 Pui cu iaurt de casa si lamaie

Chifteluțe de morcovi

Poza principala

ardei_mica.jpg

1 kg ardei grasi

500 g carne tocata de vita

1 cescuta cu orez

1 ceapa

200 g iaurt

2 linguri cu lapte batut

1 lingurița cu bulion

ulei

sare

piper

 

Limonadă de ghimbir

Ardei în sos de iaurt este o reteta din bucataria bulgareasca, apetisanta si gustoasa. Merita încercata!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE