1. Fierbe orezul. Amesteca-l cu ceapa tocata, carnea și doua linguri cu apa. Presara un praf de sare și piper.
2. Separat, îndeparteaza cotorul ardeilor. Umple-i cu amestecul de carne și rumenește-i în ulei.
3. Așaza-i într-un vas și stropește- i cu ulei și bulionul dizolvat în 200 ml apa.
4. Lasa-i la cuptor sa fiarba, la foc moderat. Servește-i cu sos de iaurt amestecat bine cu laptele batut.
Poza principala
Galerie foto
1 kg ardei grasi
500 g carne tocata de vita
1 cescuta cu orez
1 ceapa
200 g iaurt
2 linguri cu lapte batut
1 lingurița cu bulion
ulei
sare
piper
Ardei în sos de iaurt este o reteta din bucataria bulgareasca, apetisanta si gustoasa. Merita încercata!
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu