1. Trece brânza de vaci printr-o sită împreună cu brânza de burduf. Adaugă smântâna, chimenul zdrobit și potrivește gustul de sare.
2. Freacă energic până obţii o pastă cremoasă. Lasă la rece 15 minute.
3. Între timp, pregătește ardeii rotunzi, scoţându-le cotorul, seminţele și nervurile. Umple-i cu pasta de brânză.
4. Într-un borcanel așază ardeii umpluţi alături de ardeii iuţi și măsline. Toarnă deasupra uleiul de măsline bătut bine cu oţetul și un praf de sare. Lasă acesti ardei umpluti cu pasta de branza la rece minimum 30 de minute.
Poza principala
Galerie foto
500 g ardei iuti rotunzi
4 ardei iute
250 g brânză de vaci
50 g brânză de burduf
5 lingurițe cu smântână
100 g măsline
1 ceşcuţă cu ulei de măsline
2 linguri cu oţet
1 linguriță cu chimen
sare
Ardeii umpluţi cu pastă de brânză sunt o gustare delicioasa şi deloc greu de preparat.
Numar de portii
4
Calorii
310
Facebook Comments
Adaugă comentariu