- Într-un bol amestecați Quinoa împreună cu restul ingredientelor, mai puțin parmezanulși ardeii roșii.
- Feliați chorizo cât mai subțire.
- Aduceți o oală cu apă și sare în puncvtul de fierbere și opăriți ardeii pentru 3 minute.
- Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
- Adăugați amestec din quinoa în fiecare ardei, însă doar pe jumătate.
- Adăugați parmezan și așezați într-o tavă termorezistentă.
- Coaceți pentru 40-45 de minute.
- Serviți cu sos roșu.
Credit Foto: Fotolia/ dream79
Poza principala
- 380 g quinoa fiartă
- 100 g chorizo
- 250 g mozzarella
- sos tomate ( ketchup )
- 2 mâini busuioc tocat
- 200 g ciuperci
- 450 g spanac tocat
- 50 g parmezan ras
- 5 ardei roșii, curățați de semințe și scobiți
Ardei umpluți? Da, dar cu quinoa, ciuperci și spanac.
Numar de portii
5
Facebook Comments
Adaugă comentariu