Ardei umpluti cu quinoa

  1. Într-un bol amestecați Quinoa împreună cu restul ingredientelor, mai puțin parmezanulși ardeii roșii.
  2. Feliați chorizo cât mai subțire.
  3. Aduceți o oală cu apă și sare în puncvtul de fierbere și opăriți ardeii pentru 3 minute.
  4. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
  5. Adăugați amestec din quinoa în fiecare ardei, însă doar pe jumătate.
  6. Adăugați parmezan și așezați într-o tavă termorezistentă.
  7. Coaceți pentru 40-45 de minute.
  8. Serviți cu sos roșu.

  Credit Foto: Fotolia/ dream79

Poza principala

ardei_umplut_quinoa.jpg

  • 380 g quinoa fiartă 
  • 100 g chorizo
  • 250 g mozzarella
  • sos tomate ( ketchup ) 
  • 2 mâini busuioc tocat
  • 200 g ciuperci
  • 450 g spanac tocat
  • 50 g parmezan ras
  • 5 ardei roșii, curățați de semințe și scobiți
Ardei umpluți? Da, dar cu quinoa, ciuperci și spanac.
Numar de portii
5
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE