1.Pune la fiert granulele de soia înmuiate de cu seară
2.Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei împreună cu morcovul tocat. Adaugă orezul ales şi spălat. Acoperă cu apă şi lasă să fiarbă până se umflă bobul.
3.Pune soia fiartă și scursă, pasta de tomate și potrivește gustul de sare și piper. Lasă pe foc câteva minute și dă deoparte să se răcorească.
4.Taie deasupra ardeilor câte un căpăcel şi îndepărtează cotorul şi seminţele. Umple-i cu amestecul de soia şi aşază-i într-un vas termorezistent uns cu ulei. Lasă acesti ardei umpluti la cuptor, la foc moderat, cel mult 20 de minute.
Poza principala
Galerie foto
8 bucăți de ardei graşi
100 g soia granule
1 ceşcuţă cu orez
2 bucăți de cepe
1 bucată de morcov
1 lingură pastă de tomate
ulei
sare
piper
O reteta de ardei umpluti usoara si sanatoasa, pe placul celor ce vor sa mai renunte la carne…
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu