Se freaca unt ( 1parte) cu 3 parti branza telemea, data prin razatoare, pe latura care taie marunt, si ceapa tocata.
Se umplu cu aceasta compozitie ardei grasi, apasand bine, sa nu ramana goluri. Se tin 2-3 ore la rece. Apoi, cu un cutit bine ascutit, se taie felii groase de un deget, care se aranjeaza pe o farfurie si se orneaza cu masline si felioare de rosii.
In loc de ardei, se pot folosi gogosari.
Se umplu cu aceasta compozitie ardei grasi, apasand bine, sa nu ramana goluri. Se tin 2-3 ore la rece. Apoi, cu un cutit bine ascutit, se taie felii groase de un deget, care se aranjeaza pe o farfurie si se orneaza cu masline si felioare de rosii.
In loc de ardei, se pot folosi gogosari.
ardei
unt
branza telemea
masline
rosii
sare, piper
unt
branza telemea
masline
rosii
sare, piper
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu