1. Sotati carnea tocata in ulei, alaturi de ceapa si dovlecel. Adaugati rosiile pasate, pasta de tomate, cubul concentrat si condimentele. Potriviti de sare si piper.
2. Taiati o deschizatura ovala in ardeiul gras si indepartati semintele. Umpleti cu amestecul de carne tocata. Puneti ardeiul la cuptor, la 225 de grade, pentru 10 minute. Serviti aceasta mancare de ardei umpluti alaturi de orezul fiert.
Poza principala
Galerie foto
75 g carne tocata
1 lingurita ulei
1/2 catel de usutroi
1/2 praz, taiat
1/4 dovlecel, taiat
1/4 rosii pasate la cutie
1 lingurita paste de tomate
1/4 cub concentrat de vita
1 lingurita pudra de chilli
sare si piper
1 ardei gras galben
50 g orez, fiert
Combinatia de carne cu legume face aceasta mancare de ardei umpluti delicioasa si greu de refuzat.
Numar de portii
1
Facebook Comments
Adaugă comentariu