1.Trece carnea prin mașina de tocat împreună cu o ceapă. Amestecă și adaugă pâinea înmuiată în apă și stoarsă.
2.Încorporează ouăle, bătute bine cu un praf de sare și piper. Adaugă verdeaţa, tocată cât mai fin.
3.Cu palmele umezite cu ulei, modelează chiftele, dându-le forma unor arici. În loc de ochișori, pune câte o rondelă de măsline. Așază aricii într-o formă tapetată cu hârtie de copt și lasă la cuptor până se pătrund bine.
4.Pune-i pe frunze de salată. Cum ariciul este plin de ţepi, pune din loc în loc restul de ceapă tăiată bastonașe subţiri.
Poza principala
Galerie foto
1 piept de curcan mai mare
2 ouă
2 cepe
4 felii de pâine
1 legătură de pătrunjel
1 legătură de mărar
1 salată verde
măsline rondele
ulei
piper
sare
Dacă vrei să-i faci micuțului o surpriză, pregătește-i rețeta de arici pogonici, o altfel de chiftea…de fapt!
Numar de portii
4
Calorii
240
Facebook Comments
Comentariu