1.Mixează într-un robot feliile de somon până se transformă într-o spumă aerată.
2.Separat, freacă cu o lingură de lemn brânza mascarpone până devine spumoasă.
3.Încorporează crema de somon, condimentează cu sare și piper alb după gust.
4.Umple un pos (cornet) cu dui metalic, cu găurica mică.
5.Taie pe lungime avocado și scoate-le sâmburii. Stropește jumătățile de avocado cu puțin zeamă de lămâie.
6.Umple cu mousse lăcașurile din care ai scos sâmburii și, cu răbdare, decorează cu posul.
7.Servește avocado cu mousse de somon imediat cu frunze de pătrunjel tocat mărunt, coajă de lămâie tăiată fin.
Poza principala
Galerie foto
2 avocado
100 g somon afumat
250 g mascarpone
Zeamă de lămâie
Sare
Piper alb
Pentru decor
Pătrunjel verde
Coajă de lămâie
Pentru orice masă cu ștaif, pregătește invitaților rețeta de avocado cu mousse de somon.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu