Când nu mai ai idee ce poți face cu un avocado, te insiprăm să alegi un avocado umplut cu fasole și brânză feta.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Avocado umplut cu fasole și brânză feta
Ingrediente:
- 1/2 linguriță semințe chimen
- 200 g fasole roșie la conservă ( scursă bine de excesul de zeamă )
- coaja și sucul de la 1/2 limetă
- 1/2 limetă feliată
- 3 roșii tăiate cuburi
- 1 ceapă eșalotă, tocată
- 1 ardei iute verde, fără semințe și fin tocat
- 1 pumn coriandru tocat
- 85 g brânză feta
- 1-2 avocado ( în funcție de mărime )
Modalitate de preparare:
- Plasați semințele de chimen într-o tigaie mică și prăjiți-le câteva secunde.
- Într-un castron mare se amestecă chimenul cu fasolea, coaja de lime și sucul, roșiile, ceapa, ardeiul iute și coriandru.
- Adăugați brânza feta mărunțită și amestecați.
- Umpleți câte o jumătate de avocado cu acest amestec.
- Presărați cu frunze de coriandru, decorați cu felii de limetă și serviți.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu