Home » Aperitive, salate, sosuri » Baby morcovi glazurati cu portocale
Aperitive, salate, sosuri

Baby morcovi glazurati cu portocale

baby_morcov_glazurat_cu_ghimbir_si_portocale
Foto
123RF
Tratează legumele așa cum merită. Oferă-le cele mai gustoase arome în timpul preparării.
baby_morcov_glazurat_cu_ghimbir_si_portocale.jpg

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 6-8

Ingrediente:

  • 900 g baby morcovi, spălați și curățați
  • 50 g unt
  • 30 g ghimbir proaspăt, ras fin
  • 2 linguri miere
  • coaja rasă de la o portocală

Modalitate de preparare:

  1. Plasați morcovii într-o oală cu o cantitate suficientă de apă și fierbeți pentru 5 minute.
  2. Scurgeți cartofii de apă.
  3. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă, apoi adăugați morcovii, ghimbirul, mierea și coaja de portocală.
  4. Mențineți pe foc pentru 25-30 de minute până când morcovii încep să devină lipicioși.
  5. Întoarceți morcovii pe toate părțile și mențineți până când se rumenesc uniform.
  6. Asezonați după gust și serviți.

 

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.