Home » Aperitive, salate, sosuri » Baby morcovi glazurati cu portocale
Aperitive, salate, sosuri

Baby morcovi glazurati cu portocale

baby_morcov_glazurat_cu_ghimbir_si_portocale
Foto
123RF
Tratează legumele așa cum merită. Oferă-le cele mai gustoase arome în timpul preparării.
baby_morcov_glazurat_cu_ghimbir_si_portocale.jpg

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 6-8

Ingrediente:

  • 900 g baby morcovi, spălați și curățați
  • 50 g unt
  • 30 g ghimbir proaspăt, ras fin
  • 2 linguri miere
  • coaja rasă de la o portocală

Modalitate de preparare:

  1. Plasați morcovii într-o oală cu o cantitate suficientă de apă și fierbeți pentru 5 minute.
  2. Scurgeți cartofii de apă.
  3. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă, apoi adăugați morcovii, ghimbirul, mierea și coaja de portocală.
  4. Mențineți pe foc pentru 25-30 de minute până când morcovii încep să devină lipicioși.
  5. Întoarceți morcovii pe toate părțile și mențineți până când se rumenesc uniform.
  6. Asezonați după gust și serviți.

 

Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE