Foto
123RF
Tratează legumele așa cum merită. Oferă-le cele mai gustoase arome în timpul preparării.

Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 6-8
Ingrediente:
- 900 g baby morcovi, spălați și curățați
- 50 g unt
- 30 g ghimbir proaspăt, ras fin
- 2 linguri miere
- coaja rasă de la o portocală
Modalitate de preparare:
- Plasați morcovii într-o oală cu o cantitate suficientă de apă și fierbeți pentru 5 minute.
- Scurgeți cartofii de apă.
- Topiți untul într-o tigaie antiaderentă, apoi adăugați morcovii, ghimbirul, mierea și coaja de portocală.
- Mențineți pe foc pentru 25-30 de minute până când morcovii încep să devină lipicioși.
- Întoarceți morcovii pe toate părțile și mențineți până când se rumenesc uniform.
- Asezonați după gust și serviți.
Facebook Comments
Adaugă comentariu