Home » Promo » Bame pane
Promo

Bame pane

1.Taie codițele bamelor, dă-le sub un jet de apă rece și pune-le 10 minute  în apă clocotită în care ai pus oțetul și o linguriță rasă cu sare. Pune-le apoi în sită, la scurs.

2.Bate ouăle cu trei linguri cu făină în care ai adăugat un praf de sare și de piper. Taie bamele în două sau trei părți, dacă sunt mai lungi, tăvălește-le prin făină și apoi dă-le prin amestecul de ou.

3.Prăjește-le rapid în ulei fierbinte și scoate bamele pane pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime. Servește-le imediat.

 

Inele de calamari pane

Poza principala

fotolia_53664966_subscription_xxl.jpgc_brent_hofacker_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g bame (proaspete sau congelate)

2-3 ouă

100 g făină

2 linguri cu oțet alb

Sar

Piper

Ulei pentru prăjit

 

Dovlecei pane

Servește bamele pane alături de o maioneză cu usturoi sau un sos de roșii picant și vei fi uimită de această gustare rapidă.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.