Fierbe taitetii in apa cu sare. Scurge-i si pune-i deoparte.
Amesteca amidonul cu putina apa. Toarna sosul de soia, coniacul si supa de pasare si lasa la temperatura camerei.
Separat, taie pieptul de pui si rumeneste-l in ulei impreuna cu fasolea verde si ciupercile. Adauga nucile acaju si ananasul taiat cubulete si, dupa cinci minute, toarna sosul preparat mai sus. Adauga apoi taitetii si mai caleste pentru cateva minute.
Acopera si lasa pe foc aproximativ doua minute. Presara ceapa verde taiata pe lung si amesteca.
Revista FEMEIA DE AZI
1 piept de pui dezosat
250 g taitei de orez
100 g nuci acaju
2 linguri cu sos de soia
2 linguri coniac
2 lingurite cu amidon
2 linguri cu ulei de alune
1 cana fasole verde
1 cana ciuperci
2 fire de ceapa verde, taiate pe lung
2 felii de ananas proaspat sau din compot
100 ml supa de pasare
sare
Adaugă comentariu