Deserturi & băuturi

Banane fripte

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
  2. Decojiți bananele și tăiați-le în două pe lungime.
  3. Așezați fructele într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt. 
  4. Pudrați-le cu scorțișoară și nucșoară.
  5. Amestecați sucul de limetă cu cel de portocale.
  6. Turnați peste fructe acest amestec.
  7. Coaceți 20 de minute în cuptor.
  8. La fiecare 5 minute stropiți bananele cu sosul din tavă.
  9. Serviți desertul cald și stropit cu rom. 

  Credit Foto: Fotolia/ nouvoice

Poza principala

banane_fripte.jpg

  • 4 banane
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • un praf nucșoară
  • 100 ml suc limetă
  • 150 ml suc portocală
  • 50 ml rom alb
Un desert rapid cu care vei reuși să impresionezi în doar 15 minute timp de preparare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE