- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
- Decojiți bananele și tăiați-le în două pe lungime.
- Așezați fructele într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
- Pudrați-le cu scorțișoară și nucșoară.
- Amestecați sucul de limetă cu cel de portocale.
- Turnați peste fructe acest amestec.
- Coaceți 20 de minute în cuptor.
- La fiecare 5 minute stropiți bananele cu sosul din tavă.
- Serviți desertul cald și stropit cu rom.
Credit Foto: Fotolia/ nouvoice
Poza principala
- 4 banane
- 1/2 linguriță scorțișoară
- un praf nucșoară
- 100 ml suc limetă
- 150 ml suc portocală
- 50 ml rom alb
Un desert rapid cu care vei reuși să impresionezi în doar 15 minute timp de preparare.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu