1. Freaca spuma margarina cu zaharul, adauga mierea, sucul de lamaie, bicarbonatul si sarea.
2. Adauga faina cernuta si amesteca pana obtii un aluat omogen. Framanta aluatul si intinde o foaie pe masa de lucru presarata cu faina.
3. Decupeaza cu gura unui paharel discuri din aluat si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.
4. Da la cuptorul incins moderat pentru zece minute, pana capata o culoare aramie.
5. Lipeste-le doua cate doua, cu gem de caise (sau dupa preferinta) si tavaleste-le prin nuca de cocos macinata.
Poza principala
Galerie foto
150 g margarina
2 linguri cu miere
20 linguri cu zahar pudra
250 g faina
1 lingura cu suc de lamaie
1 lingurita rasa cu bicarbonat
gem de caise
nuca de cocos
sare
Iata un desert de post delicios.
Numar de portii
12-15
Facebook Comments
Adaugă comentariu