1. Taie cubulețe roșia, dovlecelul și ardeiul gras. Stropește-le cu foarte puțin ulei, sare și piper alb proaspăt măcinat.
2. Amestecă brânza de vaci scursă de zer cu telemeaua rasă fin și smântâna.
3. Adaugă un praf de sare, piper și un vârf de cuțit de chimen măcinat.
4. Taie tulpinile de apio pe lungime și umple-le cu crema de brânză.
5. Presară deasupra legumele stropite cu ulei de măsline și lasă-le la rece 10 minute înainte de a le servi.
Poza principala
Galerie foto
8 țeline apio
300 g brânză de vaci
100 g telemea
200-300 g smântână
¼ dovlecel
1 roșie
1 ardei gras galben
chimen măcinat
sare
piper alb
ulei de măsline
Un antreu ușor de pregătit, inedit și plin de gust și arome.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu