Revista Practic în bucătărie

Bărcuțe de dovlecei

1. Spală dovleceii în coajă și șterge-i cu un șervet de hârtie. Taie-le capetele și feliază-i subțire, pe lungime. Taie roșiile și brânza felii. 

2. Tapetează o tavă cu hârtie de copt și stropește-o cu puțin ulei. Așază feliile de dovlecei, deasupra pune feliile de roșii și brânza. 

3. Presară un praf de sare de mare, puțin ulei de măsline, oregano și dă la cuptorul încins pentru 15-25 de minute. Servește imediat.

 

Toast cu salată de ouă

Poza principala

barcute_mici.jpg

2 dovlecei/zucchini

3-4 roșii

200 g brânză de capră

ulei de măsline

oregano

sare de mare

 

Ouă ochiuri cu roșii cherry

O gustare cu puține calorii, dar delicioasă.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE