1. Călește ceapa. Adaugă carnea, și sare și piper. Lasă pe foc să se înăbușe. Din când în când mai adaugă apă călduţă. La final, pune pasta de tomate.
2. Separat, frământă făina cu apă călduţă, sare şi uleiul adăugat treptat. Dacă e prea tare, mai adaugă puţină apă călduţă.
3. Acoperă aluatul şi lasă-l să crească. Întinde apoi foi subţiri și taie din ele dreptunghiuri mari.
4. Pune în mijloc 1-2 linguri cu amestecul de carne. Unește capetele în așa fel încât, să obţii niște bărcuţe. Coace-le, la foc potrivit, cam 45 de minute.
Poza principala
Galerie foto
3 cepe
2 linguri cu pastă de tomate
1 kg amestec de carne tocată
sare
piper
Pentru aluat
1 kg făină
1 ceşcuţă cu ulei
1 cană apă
sare
Cand vrei sa impresionezi, prepara acest antreu plin de surprize!
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu