Home » Vegetarian & vegan » Bastonașe crocante de morcovi la cuptor
Vegetarian & vegan

Bastonașe crocante de morcovi la cuptor

Pentru o ronțăială sănătoasă avem o propunere pe care nu o puteți refuza.

Ingrediente (2 porții)

  • 500 g morcovi
  • 1 lingură făină de porumb
  • 1 lingură ulei vegetal
  • 1 linguriță tarhon tocat mărunt
  • piper negru măcinat

Mod de preparare:

  1. Încingeți cuptorul la 200 de grade.
  2. Curățați și tăiați morcovii în stilul cartofilor prăjiți.
  3. Amestecați morcovii cu făină de porumb și un praf de piper măcinat.
  4. Stropiți cu ulei vegetal și împrăștiați-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și acoperiți cu folie de aluminiu.
  5. Coaceți pentru 45 de minute, întorcându-i la jumătatea timpului.
  6. La final presărați sare după gust și tarhon tocat.
  7. Urmând aceeași rețetă puteți combina în tavă și alte legume.

 

 

 

Sursă foto: 123RF

 
 
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.