Pentru o ronțăială sănătoasă avem o propunere pe care nu o puteți refuza.
Ingrediente (2 porții)
- 500 g morcovi
- 1 lingură făină de porumb
- 1 lingură ulei vegetal
- 1 linguriță tarhon tocat mărunt
- piper negru măcinat
Mod de preparare:
- Încingeți cuptorul la 200 de grade.
- Curățați și tăiați morcovii în stilul cartofilor prăjiți.
- Amestecați morcovii cu făină de porumb și un praf de piper măcinat.
- Stropiți cu ulei vegetal și împrăștiați-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și acoperiți cu folie de aluminiu.
- Coaceți pentru 45 de minute, întorcându-i la jumătatea timpului.
- La final presărați sare după gust și tarhon tocat.
- Urmând aceeași rețetă puteți combina în tavă și alte legume.
Sursă foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu